Welkom!


Overmeer Transport Group is een familiebedrijf, groot geworden in bevrachtingen in de binnenvaart. Daar waar we in de beginjaren voornamelijk lading vervoerden tussen Amsterdam en Frankrijk bevaren we nu alle waterwegen in Europa. We beschikken over een eigen vloot, een hechte groep huurschepen en een groot netwerk aan relatieschepen, inzetbaar voor alle vormen van transport over water. In 2008 transporteerden we zo’n 6 miljoen ton lading. Onze klanten zijn onder meer actief in de granen en zaden, veevoer, kunstmest, diverse grond-, bouw- en afvalstoffen.
We bieden onze opdrachtgevers een full servicepakket met logistieke diensten. Steeds vaker opereren we als multimodale regisseurs, al zullen we onze afkomst nooit verloochenen. Het water is en blijft ons ankerpunt.

De mensen van Overmeer willen een bijdrage leveren aan de natte infrastructuur van morgen. Hiervoor ontwikkelen we logistieke concepten waarbij multimodaal transport wordt ingezet. Concepten die praktisch, duurzaam, veilig en concurrerend zijn. Toch blijven we dat kleinschalige familiebedrijf; partnerships hebben we hoog in het vaandel.

In onze dienstverlening zijn we alert en betrokken. We hebben zorg en aandacht voor de klant en zijn bedrijf, wat blijkt uit de vele lange termijnrelaties. Zo is het en zo blijft het wat ons betreft.

Laatste nieuws

    powered by primosite